ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 



Προσκεκλημένη στην εκπομπή «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ» με τον Νίκο Σαλωνίτη η υποψήφια βουλευτής  Β΄3 Νοτίου Τομέα Αττικής κα. Μαλάκη Μαρία ανοίγει την συζήτηση για τον κεντρικό πυλώνα της οικονομίας της χώρας μας τον Τουρισμό. Με έναν σύντομο αλλά πλούσιο σε γεγονότα και στοιχεία λόγο η κα. Μαλάκη τονίζει αρχικά την ανάγκη αλλά και το καθήκον των Ελλήνων Πολιτών να αναλάβουν την διοίκηση και διαχείριση της ιερής μας χώρας μέσα από τον Πολιτικό Φορέα του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ο οποίος διαθέτει πιστοποιημένο πλούτο έτοιμο προς χρήση που θα οδηγήσει την χώρα και τους πολίτες σε περιβάλλον ελευθερίας την επόμενη ημέρα.

Η υποψήφια βουλευτής θέλοντας να εμφανίσει τον με δόλο σχεδιασμό του κρατικού μηχανισμού που θέλει τους Έλληνες πολίτες οικονομικά εξαθλιωμένους και την χώρα παραδομένη σε ιδιωτικά αλλότρια συμφέροντα υπενθυμίζοντας τις μοναδικές δυνατότητες και ιδιαιτερότητες της χώρας όπως το φυσικό κάλλος, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, την τεράστια ακτογραμμή που μας κατατάσσει στις τέσσερεις πρώτες χώρες σε αναλογία περιμέτρου ακτογραμμής, την στρατηγική της θέση που βλέπει σε τρεις ηπείρους, τα χιλιάδες νησιά καθώς και οι μοναδικές κλιματολογικές συνθήκες που θα έπρεπε να μας προσφέρουν δώδεκα μήνες τον χρόνο σταθερή εργασία στην βαριά μας βιομηχανία και όχι την συρρικνωμένη εποχική εργασία των τεσσάρων μηνών που προωθεί και επιβάλλει ο κρατικός μηχανισμός μέσω της αδιαφορίας, της έλλειψης υποδομών και της οικονομικής  αφαίμαξης των πολιτών.

Σε μια ιδιαίτερη αναφορά για το οδικό, αεροπορικό και ακτοπλοϊκό δίκτυο  η κα. Μαλάκη επισήμανε τόσο τον μικρό τους αριθμό όσο και την διαχείρισή τους από ιδιωτικά συμφέροντα που μειώνουν την ποιότητα των παροχών και συνεπώς συντελούν στην μείωση της τουριστικής κίνησης, ενώ παράλληλα μοιράζουν την πολιτιστική μας κληρονομιά σε αλλογενείς ιδιώτες απαξιώνοντας μια χώρα ολόκληρη σε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μια χώρα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Μαλάκη που θα έπρεπε παγκοσμίως να αναγνωρίζεται ως μουσείο των τεχνών και του πολιτισμού. 

Σε απάντηση του κ. Σαλωνίτη η υποψήφια βουλευτής όρισε ως αφετηρία της επόμενης ημέρας τον έλεγχο των συμβάσεων που έχουν δεσμεύσει τόσο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας όσο και τους ίδιους τους πολίτες. Μας προκάλεσε επίσης, να μελετήσουμε την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να διαπιστώσουμε τα ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ οικονομικά κονδύλια ύψους 2.300.000.000.000 ευρώ που έχουν δεσμευτεί και εγγυηθεί από τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αρτέμη Σώρρα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μελέτες 49.000 έργων για όλη την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό στοχεύοντας στην ανακήρυξη της χώρας σε παγκόσμια οικονομική, πολιτική και πολιτισμική δύναμη πυροδοτώντας την έμπνευση των λαών παγκοσμίως να ακολουθήσουν τον δρόμο που χαράζουμε προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κάνοντας χρήση των δικών τους κληρονομικών κεφαλαίων  συστήνοντας τις κοινωνίες τους και δομώντας τις πολιτείες τους.

Κλείνοντας η κα. Μαλάκη τονίζει την δύναμη της ένωσης ως την μόνη που μπορεί να επιφέρει την ΜΕΤΑΡΎΘΜΙΣΗ προς όφελος του ίδιου του ανθρώπου, των κοινωνιών, της οικονομίας και του περιβάλλοντος.

Κείμενο: Ευσταθία Παλαιοχωρίτη


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:


ΚΩΝ/ΝΟΣ Ι. ΚΑΝΤΑΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

email: kostaskandr@gmail.com

ΤΗΛ. 697 50 63 075

ΔΙΕΥΘ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ : 

 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ 21ης ΜΑΡΤΙΟΥ 356  ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΛΕΥΚΙΜΜΗ Τ. Κ. 49080 

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΛΛΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια